Hallo,

mijn naam is Quintus Hegie en ik ben alumnus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Via de universiteit kwam ik het Coach Cafe tegen. Ik heb inmiddels 3 avonden meegedaan als coach, en ik vind het nog steeds leuk om mee te helpen.

Ik kan me erg herkennen in de situaties waar de studenten en pas afgestudeerden mee worstelen. Ik wist zelf destijds ook nog niet goed wat ik wilde gaan doen en hoe ik wilde leven. Pas aan het eind van mijn studie had ik een helder beeld van mijn dromen. Die heb ik nu grotendeels waargemaakt.

Na de 3 rondes komt er een netwerk onderdeel. Dat is wel een van mijn favorieten. Ik merk dat de deelnemers het moeilijk vinden om zich kwetsbaar op te stellen en iemand om hulp te vragen. Zeker als ze de ander nog niet goed kennen. Terwijl dat mensen zijn die jouw droom al leven en staan te popelen om iemand als jij (die nog aan het begin van de droom staat) te helpen. Dan vind ik het fijn om te zien wanneer een student een connectie vindt in het netwerk van een ander.

Op het Coach Cafe krijg je minstens 40 toegangen tot netwerken van andere behulpzame mensen. Alles wat je hoeft te doen, is deelnemen en je hulpvraag te stellen! Ben jij er de volgende keer bij in onze kring?