• WIJ ORGANISEREN HET SAMEN

Onderwijs en bedrijfsleven opdrachtgevers van Het Coachcafé

Het Coachcafé wordt door hogescholen en universiteiten ingezet voor bijna en net afgestudeerde studenten. Het Coachcafé is voor veel onderwijsinstellingen ook een bijzondere manier om met alum in contact te blijven. Ze worden opgeleid als coach en hebben een belangrijke rol tijdens de avonden. Alumni geven aan het waardevol te vinden hun kennis over te mogen dragen aan de volgende generatie en leren tijdens een Coachcafé zelf ook.

Bedrijfsleven

Binnen het bedrijfsleven wordt het Coachcafé steeds vaker ingezet als onderdeel van bijvoorbeeld een traineeship of high potential programma. We hebben de afgelopen jaren jonge ambitieuze medewerkers van bijvoorbeeld ING, de gemeente Amsterdam en BNNVARA mogen verwelkomen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Incompany of op locatie

Het Coachcafé is een flexibel concept. We strijken neer binnen de muren van jouw organisatie of instelling. Of in een café om de hoek.

Ook een keer een Coachcafé organiseren? Neem dan contact op!

Hoe dan?

NIEUW! Specials

Coachcafé-avonden kunnen ook een heel specifiek thema krijgen. Specials noemen we dat. Zo hebben we cafés georganiseerd waarin pensionado’s, jonge ambtenaren, 30-ers, statushouders, langdurig werklozen of millenials centraal stonden.

De opzet van het concept blijft gelijk: 1 coach, 3 deelnemers per tafel en 5 rondes. Vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘En nu dan?’ zijn essentieel. Net als het afsluitende drankje, de nieuwe contacten en inzichten die je opdoet.

Mogen we voor jou een een special organiseren?

Het coachcafé wordt al succesvol ingezet bij: