WAAR WIJ VOOR STAAN

Onze filosofie

Binnen het bedrijfsleven of onderwijs. Op locatie of incompany. De kaders staan vast, de invulling van een Coachcafé is altijd maatwerk.

Generatieleren

We leren een heleboel uit boeken. Maar het echte leren begint op de werkvloer. In de praktijk. We brengen de toekomst en een zee aan ervaring met elkaar in contact. Letterlijk. We geloven in de kracht van verschillende generaties. Door de wol geverfd coacht jong en ambities. Young potentials zetten de gevestigde orde aan het denken. Dat is de basis van het Coachcafé. Leren van, voor en met met verschillende generaties. Niet belerend. Wel inspirerend.

Positive Inquiry

De coaches worden erop getraind om de deelnemers zo te bevragen dat deze zich bekrachtigd voelen in hun kansen. Het is ons doel om iedereen aan het eind van de avond met een positief gevoel over zichzelf en de eigen loopbaan naar huis te laten gaan. Nooit fout. Altijd positief.

Blijvende verandering

Het Coachcafé is meer dan een gezellige avond uit. De opbrengst van een avond Coachcafé is altijd een rugzak vol met nieuwe inzichten in eigen kunnen, meer focus op de droomloopbaan en concrete handvatten in de vorm van een uitgebreid netwerk, nieuwe vaardigheden en stevige basis voor de toekomst. Na een avond Coachcafé heb je zin om verder te ontdekken en ontwikkelen.

Full service

Wij verzorgen de inhoud van het Coachcafé én alles er omheen. Van het trainen van de coaches tot de content voor uitnodigingen. Van de eventuele ticketverkoop vooraf tot de volledige organisatie van de avond zelf.

​Meer weten over een Coachcafé binnen jouw organisatie of onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op.

Ons team:

Ons team! In steeds wisselende samenstelling. Bij ieder Coachcafé zorgen wij voor de juiste mensen aan tafel.