YOUNG PROFESSIONAL OF BIJNA KLAAR

Jouw carrière kan wel een stevige boost gebruiken

Je bent op het punt in je loopbaan dat jij of je carrière wel een stevige boost kan gebruiken. Misschien heb je net een aantal pittige sollicitatierondes achter de rug en en mag je beginnen aan je traineeship. Of ben je net begonnen aan je eerste baan. Je hebt er zin in en voelt dat je er klaar voor bent. En toch is er af en toe die twijfel: kan ik het wel? Wil ik dit echt? Ben ik er wel klaar voor? Wat kan en mag ik verwachten? En hoe is het eigenlijk op die arbeidsmarkt?

Het Coachcafé gaat over jouw toekomst

Het Coachcafé gaat over jou. Over dat waar jij blij van wordt. Over jouw toekomst en jouw talenten. Over jouw valkuilen en gezonde onzekerheid. Het gaat over het loslaten van verwachtingen en tegelijkertijd vertrouwen krijgen in je eigen kennis en kunde in een wereld die uitdagend, maar ook af en toe onzeker en nieuw is. Het is een laagdrempelige, interactieve manier om erachter te komen waar jouw kracht zit, zodat je vol vertrouwen en met plezier je volgende stap zet.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen? Of wil je ons in contact brengen met jouw hogeschool, universiteit of bedrijf, neem dan contact met ons op.

Reacties van deelnemers:

Toen ik thuiskwam, wist ik gelijk wie ik de dag erna wilde mailen. Ik heb een doel en daar werk ik gericht naartoe.

SanderTrainee

Wat een bevrijdend gevoel om gestimuleerd te worden om lekker te dromen over reizen en een huis in het buitenland!

MaartjeYoung professional

Door het Coachcafé weet ik nog beter waar ik heen wil met dit traineeship. Ik heb echt het gevoel dat ik het verschil kan maken.

LarsTrainee